top of page

Lenjerie intima


https://www.justemoi.co.uk/blog/post/?post_id=26

Este foarte important sa purtam lenjerie intima care este de calitate, comfortabila si care ne ofera protectie in timpul zilei. De aceea este foarte important sa stim cum sa cumparam lenjerie intima de calitate. Bliss.ro va ofera o multitudine de optiuni, si de aceea va recomandam sa folositi acest ghid cu niste idei foarte importante pentru orice femeie interesata in a gasi cea mai buna lenjerie intima.


Stil

Dupa cum stim, sunt foarte multe stiluri de lenjerie intima. De exemplu, avem “boy shorts”, care sunt foarte similari cu boxerii masculini. Acestia ofera protectie completa, sunt foarte comfortabili si usor de folosit. Apoi avem bikini, G-string, hipster, stil francez si multe altele. Atunci cand doresti sa cumperi lenjerie intima, estefoarte important sa stii ce stil doresti de la inceput. Asta iti va face intregul proces simplu si mult mai usor.


Material

Atunci cand doresti sa cumperi lenjerie intima estefoarte important sa alegi materialul preferat. Unele din noi au alergii la diferite materiale, si asta va aduce infectii sau discomfort. In mod normal, satin sau dantela sunt foarte bune ca material pentru lenjerie intima. Bumbacul este o alta optiune foarte buna, la fel si matase. V arecomandam sa nu va grabiti atunci cand va cumparati lenjerie intima, este foarte important sa studiati proprietatile fiecarui material. Acest lucru va face achizitia mult mai simpla.


Masurati-va mai intai

De ce este important? Este foarte usor sa cumparati lenjeria intima gresita daca nu va masurati cum trebuie. Va recomandam sa va masurati la sold si la talie. Acest lucru va face achizitia rapida si fara probleme. Este important de amintit ca fiecare brand are marimi diferite, de aceea este important sa va stiti masuratorile. Acest lucru este vital mai ales atunci cand cumparati online. Nu va bazati pe masuratori de acum un an, in schimbar fi mai bine sa va masurati chiar acum, inainte de a va achizitiona lenjeria intima.


Tip de corp

In functie de tipul de corp, vei avea de ales diferite modele. Unele femei au solduri large si coapse curbate, altele au abdomen mai mare, si vei gasi si femei cu solduri foartes tramte. Este important sa stii ce tip de corp ai, pentru ca iti va fi mai simplu sa gasesti lenjerie intima special create pentru tipul tau de corp.


Pret

Bineinteles, atunci cand iti cumperi lenjerie intima estefoarte important sa ai un buget. Acesta poate varia, depinzand de producator sau calitate. In mod normal, va trebui sa investesti celputin 50-100 Ron intr-o pereche de calitate. Atunci cand cumperile njerie intima, este important sa te gandesti la calitatesi durabilitate. Chiar daca investitia initiala este mai mare, in cele din urma ai cea mai buna valoare pentru banii cheltuiti.

Daca doriti sa achizitionati lenjerie intima de calitate, va recomendam sa vizitati site-ul https://www.bliss.ro/acum. Noi va oferim lenjerie intima de cea mai buna calitate, in zeci de stiluri diferitesi la preturia ccessibile. Adaugam multe produse foarte des, de aceea va invitam sa vizitati site-ul nostrum repetat pentru a avea access la cele mai bune oferte de pe piata.

10 afișări0 comentarii
bottom of page