top of page

Livrare si Retur

COST TRANSPORT:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 lei
- 18 lei pentru comenzile cu valoarea pana in 300 lei

LIVRAREA: 

- Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), la adresa specificata de dumneavoastra, prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus (exceptand duminica si sarbatorile legale).

​- Termenul de livrare al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare.

Dupa ce plasati comanda on-line, veti primi un e-mail de confirmare/ notificare expediere.

Clientul este contactat telefonic de catre curier sau va primi o notificare prin sms in ziua in care coletul este in livrare. In cazul in care nu se poate contacta telefonic, curierul va incerca livrarea direct la adresa din expeditie fara o notificare in prealabil.

 


RETURNAREA PRODUSULUI

Retur

Pentru returnarea coletului trebuie sa contactati firma de curierat Cargus (0219330 sau 0219282). Adresa destinatarului este cea de pe factura, pe care va rugam sa o puneti in colet.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produselor se va efectua in contul bancar in termen de 14 zile de la primirea returului. Veti primi un mail de confirmare atunci cand returul va fi efectuat. Nu primim colete cu ramburs!

Dupa expedierea returului asteptam pe mail numar factura, nume beneficiar si contul IBAN. Mail: contact@bliss.ro

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.

În ce conditii pot returna produsele?

Solicitarea returului trebuie sa indeplineasca cel putin unul din urmatoarele cazuri:

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site-ul online.

  • Produsul prezinta un defect. Va rugam in acest caz sa ne contactati intr-un timp cat mai scurt si sa nu rupeti eticheta produsului.

  • Produsul nu are masura potrivita. Daca doriti schimbarea cu un alt produs sau acelasi produs dar marimea diferita, taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de cumparator.

Conform legislatiei rambusarea banilor in cazulul unuia din cazurile sus mentionate, se va face intr-un cont bancar.

Produsele nu se schimba si nu se returneaza in cazul in care acestea prezinta semne de utilizare.


ATENTIE!
Costul returului este GRATUIT doar daca produsul reprezinta DEFECT. Altfel, costul returului este suportat de cumparator.

ADRESA:

  NUME: SC EVA BLISS SRL
  ADRESA: Strada Bircii, nr.242, Scornicesti, Jud. Olt Cod Postal: 235602
  TELEFON: 0739430107

Costul transportului este suportat in totalitate de expeditor. In cazul in care produsul prezinta defecte, la returnarea banilor, costul transportului este adaugat in suma de returnare a banilor.Produsele trebuie returnate impreuna cu toate accesoriile primite si in ambalejele originale cu etichetele nedesfacute.Termenul limita de procesare al returului este de 14 zile lucratoare.
*NU POT FI RETURNATE: chiloti, costume de baie conform legii(doar in cazul in care produsul prezinta defect)."

bottom of page